Нигири Саке Сет

Код:
81
14 бр.
330 гр.
  • Нигири сьомга – 10 бр.
  • Хосомаки Каппа – 4 бр.
  • Уасаби - 1 бр.
  • Джинжифил - 1 бр.
  • Соев сос - 1 бр.
  • Прибори - 2 бр.
Цена29.99 лв.
Цената не включва цена за доставка.
-+