Сьомга-татаки сет

Код:
82
32 бр.
700 гр.
  • Сьомга Татаки
  • Нигири Сьомга
  • Нигири Сьомга Татаки
  • Хосомаки Каппа
  • Хосомаки Сьомга
  • Уасаби - 1 бр.
  • Джинжифил - 1 бр.
  • Соев сос - 2 бр.
  • Прибори - 2 бр.
Цена48.99 лв.
Цената не включва цена за доставка.
-+