Нов

Урамаки Делукс Сет

Код:
43
20 бр.
600 гр.
  • Туна Татаки 4 бр.
  • Сьомга Татаки 4 бр.
  • Саке Магуро 4 бр.
  • Урамаки Нама 4 бр.
  • Тигър 4 бр.
  • Уасаби - 1 бр.
  • Джинжифил - 1 бр.
  • Соев сос - 2 бр.
  • Прибори - 2 бр.
Цена44.49 лв.
Цената не включва цена за доставка.
-+