Нов

Мориуасе Делукс

Код:
7
28 бр.
500 гр.
 • Хосомаки Сьомга - 4 бр.
 • Хосомаки Каппа - 4 бр.
 • Хосомаки Авокадо - 4 бр.
 • Соево Хосомаки пушена сьомга и манго - 4 бр.
 • Соево Хосомаки авокадо и филаделфия - 4 бр.
 • Урамаки Филаделфия - 4 бр.
 • Урамаки Калифорния - 4 бр.
 • Уасаби - 1 бр.
 • Джинжифил - 1 бр.
 • Соев сос - 1 бр.
 • Прибори - 2 бр.
Цена31.99 лв.
Цената не включва цена за доставка.
-+