Нов

Сашими Сет

Код:
40
12 бр.
400 гр.
  • Хосомаки Тон 4 бр.
  • Хосомаки Сьомга 4 бр.
  • Нигири Тон 2 бр.
  • Нигири Сьомга 2 бр.
  • Сашими Тон 80 гр.
  • Сашими Сьомга 80 гр.
  • Уасаби - 1 бр.
  • Джинжифил - 1 бр.
  • Соев сос - 2 бр.
  • Прибори - 2 бр.