Нов

Сашими Татаки Сет

Код:
41
12 бр.
400 гр.
  • Хосомаки Тон 4 бр.
  • Хосомаки Сьомга 4 бр.
  • Нигири Тон Татаки 2 бр.
  • Нигири Сьомга Татаки 2 бр.
  • Сашими Тон Татаки 80 гр.
  • Сашими Сьомга Татаки 80 гр.
  • Уасаби - 1 бр.
  • Джинжифил - 1 бр.
  • Соев сос - 2 бр.
  • Прибори - 2 бр.
Цена48.99 лв.
Цената не включва цена за доставка.
-+